بررسی تفاوتهای فیزیکو شیمیایی و میکروبی موجود در دوغ ...
تاريخ : پنج شنبه 19 مرداد 1398برچسب:, | 14:56 | نویسنده : مصطفی اکبری

با توجه نیازهای جوامع بشری به مصرف لبنیات مخصوصا دوغ بعنوان یک نوشیدنی لبنی سرشار از کلسیم مورد نیاز بدن بر آن شدیم در این مقاله به بررسی کیفی انواع گوناگون دوغ روشهای تهیه آن و تاثیر استفاده از ساختارها متفاوت بر روی خواص فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی محصول بپردازیم

 

 

برای دانلود کلیک نمائید

نوع فایل pdf

حجم فایل K 647


نظرات شما عزیزان:

علیرضا
ساعت15:20---19 مرداد 1391
ممنون عالی بود


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: